Q-BRICKS ® 1000 db-os lego-kompatibilis, vegyes építőkocka készlet alapszínekben (elsősorban óvodáknak) - Alapszínek

Q-BRICKS ® 1000 db-os lego-kompatibilis, vegyes építőkocka készlet alapszínekben (elsősorban óvodáknak) - Alapszínek

29 990 Ft

Ajánlataink a termékre

 

Q-BRICKS ® 1000 db-os lego-kompatibilis, vegyes építőkocka készlet alapszínekben (elsősorban óvodáknak) - Alapszínek

29 990 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
babamamawebaruhaz.hu
Termékleírás
Ez a Q-BRiCKS márkájú, minőségi, legó-kompatibilis, „Óvodai vegyes alapkészlet 1000 db alapkockát tartalmaz 2×4-es (500 db), 2×2-es (250 db) és 1×4-es (250 db) méretben, különböző színekben: fekete, piros, sárga , zöld, kék és fehér. Ez a készlet nem tartalmaz olyan kis kockákat, mint az 1×1 és 1×2, hogy csökkentse a fulladás kockázatát és lehetővé tegye a biztonságos játékot.

100%-ban lego-kompatibilis építőkockák

Azoknak különösen ajánljuk, akik igazán nagyot szeretnének alkotni vagy egyszínű építőkockákból nagyobb mennyiségre van szükségük. Ár-érték arányban remek választás óvodáknak, gyermek képességfejlesztő intézményeknek, játszóház üzemeltetőknek vagy akár szálláshely szolgáltatóknak gyereksarok érdekessebbé tételéhez.

Ez a készségfejlesztő építőjáték NEM a LEGO® terméke, hanem Q-BRiCKS® márkájú. Az építőkockák teljesen összeépíthetőek a legó építőkockákkal.

Kötelező figyelmeztetés: 3 éves kor alatt nem ajánlott, lenyelhető kis elemek miatt fulladásveszély! Származási hely: Szlovénia.

Az építőjátékok új generációja kis és nagy kreatív építők, játszani szeretők számára – mindez meglepően kedvező ár / érték arány mellett és kitűnő minőségben! Az összes Q-BRiCKS ® elemet 100%-ban Szlovéniában gyártják szigorú gyártásellenőrzés mellett, amely az ISO 9001:2015 és az ISO14001 szabványnak felel meg. Ez azt jelenti, hogy a Q-BRiCKS ® elemek mérete tökéletes. Gyártásukhoz csak a legjobb minőségű anyagokat és színeket használják, ezért a Q-BRiCKS ® elemek mechanikailag tökéletes, kiváló minőségű, élénk színekben pompázó darabok. Továbbá minden egyes Q-BRiCKS ® kocka 50%-ban újrahasznosított anyag felhasználásával készül. Ez azt jelenti, hogy a CO2-kibocsátásuk alacsonyabb a piacon lévő többi gyártóhoz képest.

Szett tartalma: 1000 db építőkocka

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.