Androni Giocattoli Unico Plus Hidroplán 20 db-os építőkocka szett (8511)

Androni Giocattoli Unico Plus Hidroplán 20 db-os építőkocka szett (8511)

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
A kis kezdőszett tartalmazza mindazt, ami segíti a kicsik kézügyességének fejlődését, valamint bevezetést nyújt az építés fantasztikus világába. A gyerekek egy járművet hozhatnak létre a rendelkezésre álló elemekből, melyhez utánfutót is csatlakoztathatnak a játék során. A színes építőkockákkal remek szórakozás és kézügyesség-fejlesztő elfoglaltság várja a legkisebbeket is. A doboz tartalma: - 18db Építőkocka elem - 1db Játékfigura

Így is ismerheti: Unico Plus Hidroplán 20 db os építőkocka szett 8511, UnicoPlusHidroplán20dbosépítőkockaszett8511, Unico Plus Hidroplán 20 db os építőkocka szett (8511), UnicoPlusHidroplán20db-osépítőkockaszett8511, Unico Plus Hidroplán 20 db-os építőkocka szett ( 8511)

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.