Androni Giocattoli Unico Plus Mini farm 21 db-os építőkocka szett (8523)

Androni Giocattoli Unico Plus Mini farm 21 db-os építőkocka szett (8523)

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
Az Unico: Mini farm építőkocka szett 21db-os leírása:Egy apró farm kapuját hozhatod létre az építőkockákkal és a kiegészítő elemekkel, melyek természetesen élénk színükkel azonnal felkeltik a kicsik érdeklődését. A játékfigurát a járműbe ültetheted, így máris kezdetét veheti a játék. Az építőelemek kialakítása kifejezetten a kicsik igényeinek figyelembe vételével történt, így remek játékélmény várja őket, miközben kézügyességük is fejlődik. A doboz...

Így is ismerheti: Unico Plus Mini farm 21 db os építőkocka szett 8523, UnicoPlusMinifarm21dbosépítőkockaszett8523, Unico Plus Mini farm 21 db os építőkocka szett (8523), UnicoPlusMinifarm21db-osépítőkockaszett8523, Unico Plus Mini farm 21 db-os építőkocka szett ( 8523)

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.