Androni Giocattoli Unico Plus Kincses sziget 37 db-os építőkocka szett (8534)

Androni Giocattoli Unico Plus Kincses sziget 37 db-os építőkocka szett (8534)

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
A kalóz kapitány és majma már útra készen állnak, szeretnék elhagyni a szigetet miután megszerezték az értékes kincset. A gyerekek most a saját kis kalózszigetüket építhetik fel az Unico építőkockákból, melyek nagy méretüknél fogva biztonságos játékélményt garantálnak. A szett mindent tartalmaz amire az izgalmas játékhoz szükség lehet, az elemek összeillesztése és szétszedése is egyszerű. A készlet része minden kalóz témájú kiegészítő elem, amelyekkel a gyerekeknek igazán teljes lesz a játékélmény. Pattanj fel a fedélzetre és hajóz e la kincscsel! A doboz tartalma: - 35db Építőkocka elem - 2db Játékfigura

Így is ismerheti: Unico Plus Kincses sziget 37 db os építőkocka szett 8534, UnicoPlusKincsessziget37dbosépítőkockaszett8534, Unico Plus Kincses sziget 37 db os építőkocka szett (8534), UnicoPlusKincsessziget37db-osépítőkockaszett8534, Unico Plus Kincses sziget 37 db-os építőkocka szett ( 8534)

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.