Androni Giocattoli Unico Plus Hello Kitty Nagy istálló 136 db-os építőkocka szett (8667)

Androni Giocattoli Unico Plus Hello Kitty Nagy istálló 136 db-os építőkocka szett (8667)

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
Varázslatos kalandban lehet részed Hello Kitty-vel és bájos barátaival, akik számára most egy hatalmas istállót építhetsz fel. A rózsaszín és fehér színű épületben rengeteg lehetőség vár a játékra, így a gyerekek szórakozás közben fejleszthetik készségeiket is. A nagy méretű építőkockák és a játékfigurák könnyen foghatóak a kis kezek számára is, a kiváló játékélmény így garantált! Dolgozz Hello Kitty-vel az istállóban és játssz a gyönyörű paripákkal! A szett tartalma: - 126db Építőelem - 10db Játékfigura

Így is ismerheti: Unico Plus Hello Kitty Nagy istálló 136 db os építőkocka szett 8667, UnicoPlusHelloKittyNagyistálló136dbosépítőkockaszett8667, Unico Plus Hello Kitty Nagy istálló 136 db os építőkocka szett (8667), UnicoPlusHelloKittyNagyistálló136db-osépítőkockaszett8667, Unico Plus Hello Kitty Nagy istálló 136 db-os építőkocka szett ( 8667)

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.