Androni Giocattoli Unico Plus Hello Kitty Mini Happy Bár 41 db-os építőkocka szett (8669)

Androni Giocattoli Unico Plus Hello Kitty Mini Happy Bár 41 db-os építőkocka szett (8669)

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
Kezdődjék a buli! Hello Kitty és bartai szeretnek néha kikapcsolódni, ilyenkor a népszerű Happy Bárban lazítanak. A süteményekkel és fagylaltokkal teli bárban mindenki jól érzi magát, így téged is szeretettel várnak. Építsd fel a színes építőkockákból a nagyszerű Happy Bárt, és máris kezdődhet a kaland. Az építőjáték kifejezetten a kislányoknak készült, használata fejleszti a kreativitást és a kézügyességet is. A szett tartalma: - 38db Építőelem - 3db Játékfigura

Így is ismerheti: Unico Plus Hello Kitty Mini Happy Bár 41 db os építőkocka szett 8669, UnicoPlusHelloKittyMiniHappyBár41dbosépítőkockaszett8669, Unico Plus Hello Kitty Mini Happy Bár 41 db os építőkocka szett (8669), UnicoPlusHelloKittyMiniHappyBár41db-osépítőkockaszett8669, Unico Plus Hello Kitty Mini Happy Bár 41 db-os építőkocka szett ( 8669)

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.